Perpignan

empty category icon

Geen producten gevonden voor deze selectie.

De Hartman Perpignan loungeset heb je in 2 kleuren: wit met antraciet kleurige tuinkussens of in het zwart met antraciet tuinkussens. De Hartman Perpignan is een echte aluminium loungeset in een mooie hoek opstelling. Het grappige aan de Perpignan loungeset is dat je het uiteinde de zitting schuin omhoog kan doen. Hierdoor kan je heerlijk liggen en een boekje lezen als je wilt. Deze Hartman loungeset biedt plek aan 5 personen en wordt geleverd inclusief een koffietafel. De Perpignan is een leuke aanbieding binnen de Hartman tuinmeubelen collectie.

Hartman Perpignan loungeset

De Hartman Perpignan loungeset is onderhoudsvrij omdat het frame van aluminium is. Aluminium heeft de eigenschap dat het niet roest en daardoor het hele jaar buiten op je terras kan staan. De tuinkussens op de Perpignan raden wij wel aan om naar binnen te halen bij een regenbui. Je kan er eventueel voor kiezen om er een beschermhoes bij te doen. Deze heb je echt binnen enkele seconden er overheen. De Perpignan is een echte hoek loungeset, waar je heerlijk op kan zitten, maar ook liggen. Zoek je een onderhoudsvrije loungeset voor in de tuin op je terras, dan heb je hem hier gevonden.

Hartman Perpignan aanbieding

De Hartman Perpignan is een goede aanbieding. Je hebt een ruime loungeset welke plek biedt aan minimaal 5 personen. Doordat hij van aluminium is, is hij onderhoudsvrij. Het uiteinde kan je hierbij ook nog omhoog klappen, waardoor je een heerlijk ligbank maakt van je loungeset. laat de zomer maar komen zou ik zeggen.