provence

1 product

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

1 product

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
De Hartman Provence tuintafel is er in veel verschillende soorten, waardoor hij vaak wordt gecombineerd met de verschillende Hartman tuinmeubelen. De Hartman Provence tuintafel is een ronde tuintafel met een diameter van 140cm of 150cm en ovaal te verkrijgen in het 220cm of 240cm. De materialen verschillen van een HPL tafelblad tot teakhout in de verschillende houttinten. Je hebt ook de Hartman Triangular tuintafel, dit is dezelfde tuintafel, alleen dan in een 3-hoekige vormgeving.

Hartman Provence tuintafel

De Hartman Provence tuintafel staat in de top 10 best verkochte tuintafels van Hartman. Dit komt omdat hij er leuk uitziet en omdat je hem in de verschillende stijlen kan samenstellen. hierdoor kan jij altijd een passende stijl vind die in jouw tuin past en gecombineerd kan worden met de tuinstoelen die je al in gedachte had. Laten we de Provence tuintafel even uitsplitsen in het tafelblad en in het tafelframe.

Hartman Provence tafelblad rond

In de Hartman Provence serie heb je verschillende tafelbladen waaruit je kan kiezen. Laten we bij de meest populaire beginnen. Het meestverkochte tuintafelblad is de Provence top 150 cm diameter gemaakt van Indonesian legal wood met de kleur light grey. De natuurlijk kleurstelling spreekt mensen erg aan en wordt daarbij dus het meest gekocht. Net als elke andere Provence Hartman tuintafel, vind je centraal in het midden van de tafel een ronde steen. Deze steen is uitneembaar, welke je kan vervangen voor bijvoorbeeld een ijsbak.

Hierna komt de Provence top 150 cm diameter in de kleur vintage brown. Dit tafelblad is ook gemaakt van Indonesian legal wood en heeft een bruine kleur van verweerd teakhout. In het centrale gedeelte van dit tafelblad vind je een ronde steenplaat welke uitneembaar is. Deze kan je vervangen door een ijsbak. Hierdoor kan jij je witte wijn of champagne in de zomer lekker koud houden.

De laatste is de ronde Provence top 150cm van HPL grey stone grooved. Het tafelblad heeft de kleur van grijs natuursteen, maar is helemaal glad en het is van kunststof. HPL staat voor High Pressure Laminate en is zeer sterk en duurzaam. Het heeft geen onderhoud nodig, het is kras- en slijtvast en daarbij goed bestendig tegen chemicaliën en hitte.

Hartman Provence tafelblad ovaal

Je kan ook nog kiezen voor een ovaal tafelblad in de Provence serie. Hierbij heb je eigenlijk maar 2 opties. Je kan namelijk kiezen voor de HPL provence top 240x128 cm Italian stone en uit de provence ellipse tafel 220x120cm.

Hartman Provence tafelframe

Je kan de Hartman Provence base opdelen in twee type tafelframe voor onder de ronde tafelbladen. Je hebt namelijk de aluminium base en de Provence wicker base. De aluminium versie kan je krijgen in een kruis en in een ronde open vorm. de Wicker base is alleen te krijgen in ronde vorm, maar dan wel in 3 verschillende kleuren wicker. Namelijk: sunny cream, natural taupe en in her royal grey oval.

Hartman Provence tuinset

De Provence tuintafel wordt vaak gecombineerd met andere tuinstoelen van Hartmen. Een veel gemaakte combinatie met deze buitentafel zijn de Hartman Sophie tuinstoelen en de Hartman Cairo + de Java tuinstoelen.