Bereik

empty category icon

Geen producten gevonden voor deze selectie.

De Hartman Scope zweefparasol is de grootste zweefparasol die Hartman in zijn collectie heeft. De Scope zweefparasol is goed te combineren met andere Hartman tuinmeubelen, zodat je daar lekker in de schaduw op kunt zitten. Van de Hartman Scope zijn er 2 varianten, je hebt namelijk de 350 cm diameter rond en de 320x320 cm vierkante zweefparasol.

Hartman Scope 350 cm zweefparasol

Deze Hartman zweefparasol scope 350 cm in diameter lijkt echt te zweven boven de grond en biedt veel schaduw door het grote oppervlakte. Je kan hem eenvoudig open en dicht draaien door het draaimechanisme. De baleinen en het frame van deze zweefparasol zijn van aluminium gemaakt en dit brengt de volgende voordelen met zich mee: het gewicht, aluminium is ligt, waardoor het gewicht gereduceerd is tot 28kg, het frame gaat niet roesten, omdat dit metaal niet roest en het is stevig.

Hartman Scope 320x320 cm zweefparasol

Wil je een grote vierkante zweefparasol dan ben je aangewezen op de Scope 320x320 cm zweefparasol. Dit is de grootste vierkante zweefparasol uit het assortiment van Hartman tuinmeubelen. Om de zweefparasol beter te beschermen als je hem niet gebruikt, raden wij aan om er een parasolhoes bij te nemen. Deze doe je binnen enkele seconden om de Hartman parasol heen en hij is dan goed beschermt tegen vogelpoep, regen en ander vuil. Ben je opzoek naar een iets kleinere zweefparasol, kijk dan eens naar de Hartman Tenero zweefparasol.