yasmani

6 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

6 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
Hartman Yasmani tuintafel is stoer en degelijk. Het is een moderne verschijning welke een combinatie is van teakhout met aluminium. De Yasmani tuintafel is een uitgebreide serie, waarbij je de keuze hebt uit 6 verschillende types. Hierbij is de tuintafel Yasmani leuk te combineren met andere Hartman tuinmeubelen, zoals resin, kunststof, teak of aluminium tuinstoelen.

Hartman Yasmani tuintafel

Je hebt de Hartman Yasmani tuintafel in 3 verschillende formaten, welke variëren in lengte. Hij begint bij de Yasmani 180x90 cm, daarna heb je de Yasmani 240x100 cm en de grootste variant is de Yasmani 300x100 cm. De tafelbladen bestaan allemaal uit hetzelfde teakhout. Het teakhout wat Hartman gebruikt is "Indonesian legal wood" gecertificeerd. Dit betekend dat je zeker weet, dat je eerlijk hout hebt op je houten tuintafel.

Hartman Yasmani tafelframe

De verschillen zitten hem niet alleen in de grootte van het tafelblad er is ook nog variatie in het tafelframe. Het frame is altijd van aluminium, maar je kan het bestellen in 2 verschillende kleuren, namelijk in het xerix, dat eruit ziet als antraciet en je kan hem krijgen in het wit. Het voordeel van aluminium is, dat het sterk is, lekker ligt en dat het niet roest. Hierdoor kan je hem goed buiten laten staan. Houd er wel rekening mee dat het tuintafelblad van teak is, en dat moet je wel behandelen. Hiervoor kan je kijken bij onze onderhoudsmiddelen.

Hartman Yasmani tuinset

Je kan met de Hartman Yasmani een leuke tuinset samenstellen, door hem met bijpassende tuinstoelen te combineren. Combinaties die wij vaak zien met deze tuintafel, zijn de Arabella tuinstoelen, maar ook de Hartman Ayanna tuinstoelen van wit aluminium met een stoere afwerking van touw. Uiteraard kan je hem ook combineren met de Hartman Sophie tuinstoelen, die het trend product van het jaar is geworden.