HiGold

empty category icon

Geen producten gevonden voor deze selectie.

HiGold luxe tuinmeubelen

HiGold is een luxe merk dat nog niet zo lang bestaat, al langere tijd zag een Chinese fabrikant dat de design tuinmeubelmerken met extreem hoge prijzen prachtige tuinsets en loungesets verkochten. Daarop besloot deze zelf een luxe lijn te produceren, ontworpen door dezelfde ontwerpers en met evenveel aandacht, maar tegen veel lagere prijzen. HiGold biedt topdesign tegen een redelijke prijs aan, zodat ook jij kunt genieten van echte designmeubelen, maar dan zonder de hoge prijzen.

Design by HiGold

De designers van Hi Gold komen uit alle landen en hebben gewerkt voor alle luxe designmerken, Hiermee is dan ook een nieuwe standaard gezet, warbij het aanbieden van designmeubelen en design tuinmeubelen niet alleen meer voorbehouden is aan een selecte groep, maar nu ook online bij tuinmeubelen.nl verkocht kan worden tegen zeer scherpe prijzen. Alles leverbaar uit magazijn, leverbaar binnen zo'n 10 dagen..


Online HiGold tuinmeubelen kopen

Bij Tuinmeubelen.nl koop je eenvoudig vanuit je luie stoel de luxe tuinmeubelen en tuinsets van HiGold, veilig en vertrouwd en vanaf 150 euro wordt er zonder bijkomende vracht of vervoerskosten rechtstreeks naar je aangeleverd. Hi Gold is een prachtig merk dat echt bedoeld is voor de tuinliefhebber die iets anders wil als normaal. De design tuinmeubelen van HiGold laten je tuin stralen...