Kettler tuinmeubelen

Geen producten gevonden voor deze selectie.
Kettler tuinmeubelen

Kettler tuinmeubelen een begrip

Kettler is al meer als 60 jaar de onbetwiste marktleider in Europa op het gebied van tuinmeubelen. Ooit begonnen met de metalen frames, toen nog met relaxers en kunststof matten en later met hardhout kwaliteitsmeubelen onder de naam Herlag. Ook met een uitmuntend kunststofprogramma bleek Kettler de tijd uitstekend te kunnen aanvoelen. Trendsettend in de beginjaren van deze eeuw met het hoogwaardige strekmetaal onder de naam Royal Garden en dus al jarenlang baanbrekend en vernieuwend aanwezig in de tuinmeubelbranche. Zoals de markt veranderd in haar wensen weet Kettler uitstekend mee te schakelen in de wensen van de markt en bied precies de juiste oplossingen. Kettler tuinmeubelen zijn functioneel, gebruiksvriendelijk en eenvoudig en makkelijk in gebruik. Voeg daaraan toe een tot in de puntjes verzorgt ontwerp en een superieure kwaliteit en je weet waarom Kettler zo populair en gewild is.

Kettler tuinstoelen

Kettler bied een grote keuze aan hoogwaardige verstelbare stoelen, stapelstoelen en diningstoelen. In vele materialen zoals staal, aluminium en wicker. Vooral de aluminium series zijn momenteel populair en hier zien we dat het assortiment echt een mooie kettler uitstraling heeft, degelijkheid met een design uiterlijk.

Kettler tuintafels

Enorme keuze aan tafels en in iedere maat verkrijgbaar! Tuintafels van Kettler zijn kwalitatief van topkwaliteit. Met name de Loft tafels met het hoogwaardige HPL tafelblad zijn erg gewild. HPL staat voor High Presured Laminated en is een soort van trespa. Sterk, weerbestendig en krasvast. Ook is het HPL tafelblad in gewicht goed te verplaatsen en doordat er geen rand aan het blad zit is dit tafelblad goed schoon te maken.

Online Kettler tuintmeubelen kopen

Tuinmeubelen.nl biedt een beperkte scherp geprijsde collectie aan van het merk Kettler. Houdt ook onze website in de gate voor Kettler aanbiedingen. Voor meer Kettler tuinstoelen verwijzen we je graag naar onze showrooms waar ze graag meer laten zien. Ook kun je hier natuurlijk ook tegelijk de Kettler tuinmeubelen testen.