Lafuma

empty category icon

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Lafuma tuinmeubelen

Lafuma is een bekende naam bij vakantiegangers, het Franse topmerk is dan ook al tientallen jaren marktleider op het gebied van campingstoelen en relaxers. Lafuma is een Frans bedrijf dat al vanaf de jaren 60 een sterk merk is op het gebied van verstelbare campingstoelen. En Lafuma heeft als merk niet stil gestaan, want sinds enkele jaren beweegt dit mooie merk ook richting de tuin en komt naast een collectie voor de camping nu ook met meubelen voor op het terras of op balkon en in de tuin. Helemaal op zijn Frans, met elegante modellen, fraaie belijning en frisse kleuren.

Lafuma relaxstoelen

Lafuma is het meest bekend vanwege de uitstekende collectie relaxstoelen, de verstelbare stoelen waarbij met het verstellen van de rug ook het voeteneind van de stoel omhoog gaat. Relaxed zitten dus in deze relaxers. De collectie relaxers is er dan ook in diverse kwaliteiten en uitvoeringen, relaxers met bathyleen bespanning, maar ook luxe varianten met een waterdoorlatende vulling, zoals in de series Air comfort® en Airshell. Ervaar de fantastische comfortabele stoelen van Lafuma zelf en je wilt nooit meer anders..


Lafuma bij tuinmeubelen.nl

Bij tuinmeubelen.nl bieden we de meest gevraagde modellen aan van Lafuma, vooral de relaxstoelen van Lafuma, met een speciale collectie in de betere series voor in de tuin. Het gegalvaniseerde stalen frame staat garant voor een stevige stoel die een draaggewicht heeft van 140 kg, zonder twijfel dus de meest geschikte relaxer voor de echte zongenieter.