Lonc

empty category icon

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Lonc tuinmeubelen een eigenwijs merk

Lonc is een designlabel met een geheel eigen signatuur. Lonc is niet uit op snelle trends en laten zich leiden door economische hoogtij of malaise. Wat Lonc wil is tijdloze producten met een lange lifecycle neerzetten. Deze filosofie brengen zij tot uiting in devormgeving van haar producten: eenvoudige curves, subtiele bewegingen. De Lonc producten hebben van alles nèt genoeg om te overtuigen. Ingetogen en toch zeer nadrukkelijk aanwezig. Hoe vaker je ernaar kijkt, hoe duidelijker je het ziet.

Lonc als goede muziek

Het is als met goede muziek. De eerste keer dat je het hoort heeft het ‘iets’. Je weet nog niet wat het is. Je blijft luisteren. Het wordt steeds beter. De Seaser, het eerste Lonc product, is een opvallende lounge chair die flirt met zijn omgeving. Hij staat voor verbinding, voor de interactie tussen product, omgeving en gebruiker. Deze stoel verleidt ons om te gaan zitten. Over tien jaar is hij nog net zo actueel als nu. Misschien heet loungen dan relaxen, of ontspannen. Het maakt niet uit. Het gaat om zitcomfort. Neem plaats in deze stoel en ervaar wat we bedoelen met ‘functionele ergonomie’. Als vanzelf neem je een open en extraverte zithouding aan, gericht op je omgeving of je gesprekspartner. Ondertussen word je veilig omarmd door de solide leuningen. Daar hebben ze goed over nagedacht. Lonc geeft socializen een nieuwe betekenis. Zij geloven in de uniciteit van haar producten. Ze zijn anders. Authentiek. Organisch. Duurzaam. Modern. Tijdloos en van Nederlandse fabrikaat.


Bestel Lonc tuinmeubelen onlin

Tuinmeubelen.nl biedt een uitgebreid assortiment Lonc tuinmeubelen aan in de online webshop. Onze afdeling verkoop informeert je graag vrijblijvend over de details en de duurzaamheid van de Lonc designmeubelen.