Madison

2 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

2 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
Madison

Madison Loungekussens

Madison is al sinds jaar en dag Nederlands grootste producent van modern tuintextiel, in Almelo wordt een enorm assortiment van tuinkussens, parasols, tafelkleden, loungekussens, zitkussens en sierkussens ontworpen, uitgewerkt en gemaakt. Elk jaar opnieuw een indrukwekkende en spraakmakende collectie. Kenmerken van de Madison collectie zijn: Trendy, Kwaliteit, breed assortiment, maatwerk en altijd vernieuwend!

Ontwikkeling Madison Loungekussens

Madison besteed veel zorg aan de ontwikkeling van haar dessins en modellen, hiervoor schakelt Madison de beste designers in uit binnen en buitenland zodat de collectie altijd actueel is. Voor de vervaardiging maakt Madison gebruik van diverse stofkwaliteiten, van de katoen / polyester mixen tot de luxere Acryl of DRALON stoffen, zo kan Madison voor ieders smaak en prijs een kwaliteitsproduct brengen. De afwerking van de kussens is in deze tijd extra belangrijk geworden, Luxe knopen en accessoires als verstelbare gespen maken van het kussen iets bijzonders. Vrijwel ieder kussen is dan ook voorzien van koorden of verstelbare banden om deze goed vast te kunnen zetten aan het meubel. De effen kleuren komen ook in de gehele collectie in de dessins terug, zodat alles bij elkaar past en de combinatiemogelijkheden eindeloos zijn.


Madison bij Tuinmeubelen.nl

Een loungekussen dat altijd past? Madison biedt een universeel kussen dat zich dankzij de flexibele vulling eenvoudig op maat laat vormen. Te gebruiken in elke situatie, dus ook als picknickkussen of op zelfgebouwde meubelen. Bij vormverlies zijn deze eenvoudig op te kloppen en te vormen. De Madison Loungekussens zijn verkrijgbaar in meerdere maten en kleuren.