Mini-Garden

empty category icon

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Mini Garden

Minigarden® is het toonaangevende merk voor het verticaal tuinieren, minigarden bied een unieke gepatenteerde collectie voor in de tuin of op het balkon. Minigarden® is de leverancier van een uitgebreide serie plantensystemen met irrigatie mogelijkheid voor in de kleine ruimte. Met de producten van Minigarden® ben je in staat om in een hoekje van de tuin of kleine ruimte op je terras een tuin te plaatsen die weinig ruimte inneemt en toch een kwalitatief goede oplossing bied om je groene wand te creëren. Eenvoudig te plaatsen en duurzaam in gebruik.

Minigarden verticaal tuinieren

De trend van 2015 was wellicht het verticaal tuinieren, de term urban gardening is ook veel gebruikt en geeft aan waar het bij deze trend om draait, Kleine stadstuintjes of oplossingen voor de kleine ruimtes waarbij je een tuin om je heen plaatst die niet horizontaal groeit, maar verticaal, de lucht in dus! Verticaal tuinieren met Minigarden® is dan ook de meest ultieme oplossing om snel een kwalitatief goede tuinoplossing te creëren voor op je balkon of stadstuin. Zo kun je denken aan het verticaal plaatsen van geurende bloemen in een veelheid aan kleuren, maar ook kun je kiezen voor een moestuin of kruidenwand bijvoorbeeld als koken je hobby is.


Minigarden op je balkon

Minigarden® op je balkon  geeft onmiddellijk sfeer en gezelligheid, de groenen wand zoals hij vaak wordt genoemd plaats je tegen de wanden en hoeken, waardoor je jezelf in het midden van het groen en de planten plaatst. Je balkon bepaald eigenlijk wat je er kunt plaatsen, let goed op de hoeveelheid zon of schaduw die je balkon heeft en bepaal zo welke planten je in het Minigarden® systeem plaatst.