MWH

empty category icon

Geen producten gevonden voor deze selectie.

MWH Tuinmeubelen

MWH is al jarenlang een gerenommeerd Duits merk dat zijn oorsprong vindt bij het merk Kettler. Enkele jaren geleden is de productie van Duitsland naar China overgegaan van dit merk en valt het merk niet meer onder de Kettler groep, maar onderdeel van Yotrio, een grote Chinese tuinmeubelfabrikant. De collectie van MWH bevat een collectie met grotendeels metalen tuinmeubelen, die automatisch geproduceerd worden onder hoge kwaliteitseisen.

MWH Kwaliteits Tuinmeubelen

MWH tuinmeubelen bestaan uit een collectie van klassiekers, waaronder de aluminium tuinmeubelen en Evergreen tuinmeubelen uit de voormalige Royal Garden collectie. Hiernaast is de afgelopen jaren is werk gemaakt van het brengen van nieuwe vernieuwende collecties in de stalen tuinmeubelen. Deze metalen- en aluminium tuinmeubelen zijn geproduceerd onder zeer hoge kwaliteitseisen om zo een lange levensduur te garanderen.


Original Design MWH

De tuinmeubelen van MWH zijn duidelijk te herkennen, de groene ring onderaan de poten van de metalen stoelen geeft aan dat het een origineel product van MWH betreft. Bij tuinmeubelen.nl kiezen we voor de Bestseller serie uit de MWH collectie, namelijk de serie Elements. TUV getest en onderworpen aan de hoogste kwaliteitseisen.