Oriental garden

empty category icon

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Oriental Garden topkwaliteit teakhouten tuinmeubelen

Oriental garden is een Merk tuinmeubelen dat zich al jaren toelegd op de verkoop van teakhouten tuinmeubelen. Deze jarenlange ervaring heeft zich inmiddels vertaald in een fraaie collectie teak tuinstoelen, teakhouten tuintafels, teakhouten banken en teak accesoires. Met oog voor de juiste modellen en kwaliteit is de collectie in de loop der jaren verfijnd en verbeterd waar nodig om de optimale kwaliteit te kunnen garanderen. Dus met het juiste beslag, alleen de beste kwaliteit teakhout en Oriental garden maakt alleen gebruik van teakhout dat op plantages is aangeplant en waarbij de natuur niet wordt aangetast door illegale kap.

Oriental Garden Plantage Teakhout

Oriental garden garandeerd dat het teakhout op legale wijze worden verkregen door alleen te werken met plantage teak. Dit plantage teak is teakhout dat van teakbomen afkomstig is die speciaal worden geplant om als materiaal te dienen voor de meubelfabrikage en waarbij nieuwe aanplant wordt gedaan nadat de boom is gekapt. Dit wordt uiteraard streng gecontroleerd en alle teakhouten tuinmeubelen zijn dan ook nog eens voorzien van het keurmerk FSC®.


Oriental garden teakhout collectie

De collectie Oriental garden is voor een deel verkrijgbaar bij Tuinmeubelen.nl waarbij iedere combinatie natuurlijk mogelijk is. Zo kun je ook zelf natuurlijk je eigen tuinset samenstellen door een teakhouten tafel te combineren met andere houten tuinstoelen of eventueel tuinbanken. Je bepaald het toch gewoon zelf? En kun je niet vinden wat je zoekt? informeer dan bij de binnendienst, en vaak zijn er nog meer modellen of mogelijkheden zodat we je een voorstel kunnen doen van buiten onze online collectie..