Pedrali

empty category icon

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Pedrali tuinmeubelen

Pedrali design tuinmeubelen of terrasmeubelen zijn van Italiaanse makelij en hebben een moderne uitstraling. Origineel en herkenbaar en uitgevoerd zoals we dat gewend zijn vanuit Italie, met veel aandacht voor afwerking en de schoonheid van het product. De collectie buitenmeubelen bestaat uit diverse series tuinstoelen en stapelstoelen die zowel voor thuisgebruik als in de horeca worden verkocht. Degelijk en zeer fraai van uiterlijk, een serie die je niet overal tegenkomt, maar zeker de moeite waard.

Kwaliteit van pedrali buitenmeubelen

Pedrali is een leverancier van meubelen voor binnen en buitengebruik, en met name voor de professionele markt, hoogwaardige kwaliteit dus met een zorgvuldig geproduceerde collectie meubelen, waarbij de afwerking en finesse van de producten afstraalt.Meubelen voor buitengebruik hebben zowieso al extra aandacht nodig om langere tijd weerbestendig te zijn, maar zeker als je de meubelen ook nog eens geschikt wilt laten zijn voor gebruik met een hoge intenciteit zoals bij gebruik in de horeca of bij instellingen of projecten, dan is een meubel van Pedrali een uitstekende keuze.


design pedrali stoelen

De designs van Pedrali zijn zeer bekend en geliefd en hebben in de afgelopen jaren met regelmaat innovatieve projecten gediend, zoals de Google campus, 3 sterren restaurant Alain Ducasse en de boetieks van van Cleef & Arpels op fifth avenue in New York. Hoogwaardige contemporary meubelen met veel aandacht voor duurzaamheid. Pedrali meubelen bieden Italiaans industrieel design voor de liefhebbers van excellente en creatieve uitmuntendheid.