Pinolino

empty category icon

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Pinolino kindermeubelen

Ooit begonnen als klein merk met kwaliteits- kinder speelgoed van massief hout. Nu inmiddels al weer bijna 20 jaar aan het groeien. De outdoor lijn van Pinolino is inmiddels zo groot geworden dat het merk een speler van betekenis is geworden voor de tuinmeubelen voor kinderen. Kinder tuinmeubelen bestaan uit houten picknickbankjes, schommelbankjes en kleine tuinsetjes. Juist omdat het kinderen betreft is het belangrijk om zorg te dragen voor de juiste kwaliteitseisen, dus zonder knellende delen, geen gevaarlijke inklap mogelijkheden en natuurlijk de juiste stevigheid.

Pinolino tuinmeubel collectie

Vanaf 2010 is het snel gegaan voor de collectie tuinmeubelen voor kids, de enorme uitbreiding van het assortiment kindermeubelen zorgde er voor dat Pinolino ook op de tuinmeubelbeurzen vertegenwoordigd werd. Altijd met ook voor kwaliteit en milieu. In 2014 is het merk lid  geworden van DVSI, de Duitse vereniging van de Toy industry, om zo ook op het gebied van veiligheid en innovatie een leidende rol te kunnen nemen. Pinolino zorgt voor duurzaam gebruik van de bossen door als bedrijf FSC gecertificeerd te zijn en hiermee geeft het bedrijf aan ecologisch verantwoord te produceren. Ook zet pinolino zich in voor kinderen die het minder goed hebben en neemt hiermee een voortrekkersrol op zich om dat kinderen in het hart van het bedrijf zitten. Dit initiatief nemen we als tuinmeubelen.nl dan ook graag over en ook wij trachten hier invulling aan te geven door bijvoorbeeld Cliniclowns te supporten.


Vrolijk en op maat

De collectie van pinolino is vrolijk , spannend, typisch meisje of juist stoer, maar altijd precies op maat en met oog voor het kind gemaakt. Zo heeft zelfs de wereldberoemde speelgoedfabrikant Playmobil het olifantenbedje van Pinolino in miniatuur nagebouwd. Pinolino is de standaard voor tuinmeubelen voor kinderen als het gaat om kwaliteit.