POD for Life

empty category icon

Geen producten gevonden voor deze selectie.

POD  for life

POD design is een mooi Nederlands merk dat een bijzondere collectie producten maakt voor buiten en binnen. Unieke meubelen met een geheel eigen uitstraling gemaakt door middel van ambachtelijk rotatiegieten van gerecyclede en biobased grondstoffen. De kunststof objecten laten duidelijk zien waar het product zijn oorsprong vindt. Ieder  product is anders en de oneffenheden, strepen en mogelijk voelbare grondstofdeeltjes komen expliciet naar voren. Pod for life staat voor een nieuwe wereld met hierin ruimte voor vernieuwing en aandacht voor het leven.

POD online design collectie

De design collectie van POD for life bestaat ui diverse series, met namen als  de POD Bubble, POD Circle, POD for Lights en POD for plants. De namen geven al aan hoe het artikel er uitziet en voor welk gebruik het bedoeld is. De bubble is een keivormige bol waarop gezeten kan worden, de circle is een ronde design bijzettafel of krukje met een houten blad. Beide objecten hebben de mogelijkheid om voorzien te worden van LED verlichting. Deze 2 manieren van gebruik, als buitenmeubel of als tuinverlichting maakt dat het merk een mooie aanvulling is in de moderne tuin of in de serre.  Helemaal passend bij de trend van nu!

POD exclusief bij tuinmeubelen.nl

Tuinmeubelen.nl bied meer als alleen tuinmeubelen, maar geeft ook ruimte aan milieuvriendelijke initiatieven en kijkt naar nieuwe merken die met verrassende designs een nieuwe blik werpen op de tuinbeleving. POD for life biedt beide, want niet alleen werkt het Nederlandse kunststof verwerkende bedrijf op basis van Cradle 2 cradle, maar zorgt ook voor totaal vernieuwende elementen in je tuin of op je terras. Reden genoeg dus om dit mooie nieuwe merk de aandacht te geven die het verdiend.