Sieger

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Sieger tuinmeubelen

Sieger tuinmeubelen is een van de sterke en bepalende merken op het gebied van tuinmeubelen. Sieger is een oerdegelijk Duits bedrijf dat zijn sporen ruimschoots heeft verdiend. Het 3e generatie familiebedrijf Sieger staat al sinds vele decennia voor innovatieve en kwalitatief hoogwaardige tuinmeubelen. Het complete assortiment producten wordt in Lichtenau in Duitsland ontwikkeld en vanuit hier gedistribueerd. Daarbij maakt Sieger de hoogste aanspraak op design, comfort, functionaliteit en duurzame kwaliteit. Op grond van jarenlange ervaring en het goed volgen van trends en markt bewegingen is het team van Sieger jaar op jaar in staat geweest iedere keer opnieuw marktgerichte accenten aan te brengen in het assortiment en zo de collecties “Sieger” en “Sieger Exclusief” gestalte te geven.

Sieger tuintafels

Binnen het omvangrijke assortiment tuinmeubelen bied Sieger een bijzonder tafelprogramma aan waarmee een nieuwe generatie tafelbladen met de bekende stevige Sieger frames. Geproduceerd op het hoofdkantoor in Lichtenau en daarmee met recht het predicaat “made in Germany” een duidelijk zichtbaar kwaliteitsstempel. Want voor deze nieuwe tuintafels is een compleet nieuwe productiewerkplaats gebouwd. Met Sieger ben je verzekert van de beste kwaliteit, want het complete assortiment wordt door eigen vakmensen met doorlopende controles op kwaliteit gewaarborgd. Sieger heeft als doelstelling vrijetijdsbesteding in de tuin, het terras of serre zo aangenaam en makkelijk mogelijk te maken, Topkwaliteit producten voor nette betaalbare prijzen.


Sieger bestellen

Je kunt de Sieger tuinmeubelen online bestellen, waardoor je er de deur niet voor uit hoeft. Je kunt de Sieger tuinmeubelen ook in showroom afhalen, maar we leveren ze daarnaast ook graag bij je af. Afhankelijk van de prijs van de tuinmeubelen kunnen we ze bovendien gratis bij je bezorgen, waardoor je je geen zorgen hoeft te maken over de verzendkosten. Uiteraard zorgen we er tijdens de online betaling voor dat je gebruik kunt maken van een beveiligde SSL-verbinding, waardoor je de Sieger product veilig betrouwbaar in huis kunt halen.