Siena garden

empty category icon

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Siena garden tuinmeubelen en meer

In Nederland is het merk nog wat onbekend, maar Siena Garden is een van de grootste tuinmeubelmerken binnen Europa. Siena garden is een supermerk van groothandel Gautzsch uit Duitsland en geldt als een  betrouwbare leverancier met wellicht de grootste collectie van Europa. Siena Garden is hiermee dan ook een indrukwekkende reus binnen de wereld van de tuinmeubelen en tuingerelateerde producten als onderhoudsmiddelen, Barbecues, paviljoens, parasols, campingartikelen etcetera. Meer als 3.000 artikelen zijn uit voorraad leverbaar en alles met garantie!

Siena online collectie

Siena garden biedt een haast onuitputtelijk assortiment met tuinmeubelen en aanverwante artikelen. Een deel hiervan is te verkrijgen via de webshop van tuinmeubelen.nl en kun je eenvoudig bestellen. Mocht je nu echt naar iets op zoek zijn en het niet vinden  op de webshop dan is de kans groot dat we het op bestelling kunnen leveren. Helaas is het niet mogelijk alles online te plaatsen en we hebben daarom een selectie gemaakt uit het enorme assortiment. Bestellen is dan ook eenvoudig, maak je keuze en reken online af, de producten worden dan binnen enkele dagen verzonden en je kunt zo genieten van je nieuwe tuinset.. Of was het toch die mooie loungeset?


Siena garden exclusief bij tuinmeubelen.nl

Tuinmeubelen.nl brengt in 2015 Siena garden online op de Nederlandse markt. Maak kennis met dit mooie merk en zie wat Siena garden te bieden heeft.

Siena werkt volgens alle hoge Europese standaards en biedt een ongekend assortiment dat in alle opzichten op elkaar is afgestemd, zo passen alle stoelen onder alle tafels, zijn de kleuren op elkaar afgestemd en is het zitcomfort optimaal ontworpen door jarenlange ervaring en dus gestandaardiseerd in alle categorieën. Siena garden heeft zijn eigen merk wicker, GARDINO vlechtwerk en ook een eigen merk textileen, Ranotex.