Sit & Joy

empty category icon

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Sit & Joy Zitzakken

Zitzakken van Sit & Joy zijn er in alle soorten, maten, en kleuren.. De zitzakken van Sit & Joy zijn gemaakt van hoogwaardige polyester en voor de collectie van tuinmeubelen.nl hebben we gekozen voor de weerbestendige stoffen en uitvoeringen zodat je deze gewoon buiten kunt gebruiken. De vulling van alle zitzakken is van polystyreen korrels en geeft een optimale vorm en stevigheid zodat je er heerlijk in kunt laten ploffen. De produkten bieden een ontspannend comfort en zijn door de speelse moderne vormgeving overal toepasbaar en vormen een verijking voor bijna ieder interieur of exterieur, of het nu de slaapkamer, de tuin of de commerciele ruimte is.

Loungen met Sit & Joy

Sit & Joy bied naast de gewone zitzakken ook een collectie lounge aan. in de Loungecollectie van Sit & Joy vind je blokvormige loungestoelen. loungebanken en kubus tafeltjes, alles in dezelfde hoogwaardige polyester stof en met gerecyclede polystyreen korrels. Uiteraard geschikt voor buiten en deze meubelen kunnen ook tegen een buitje.


Sit & Joy online zitzakken kopen

Sit & Joy Zitzakken worden in nederland geproduceerd door HMG bedtextiel in  Eindhoven, het  bedrijf heeft in de afgelopen 25 jaar een uitstekende reputatie opgebouwd en  bied een hoge kwaliteit produkten aan voor een scherpe prijs. Heb je een mooie zitzak uitgezocht? dan kun je deze bij tuinmeubelen.nl veilig en betrouwbaar online bestellen. Tuinmeubelen.nl is aangesloten bij thuiswinkel waarborg en bied hiermee de zekerheid van een betrouwbare en snelle levering, en hiernaast voldoet Tuinmeubelen.nl aan alle europese eisen en regelgeving die hier bij horen. Zo bieden we 14 dagen recht van retour en kun je voor je betaling gebruik maken uit diverse opties.