• Laagste prijsgarantie
  • Snelle levering

Suns

empty category icon

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Suns

Suns tuinmeubelen

Suns tuinmeubelen zijn trendy en het assortiment is groot. Zo is er veel keuze in het aantal Suns tuinstoelen, ook voor je tuintafel, loungeset, ligbed, parasol en andere tuinmeubel accessoire kun je bij Suns terecht. Ze hebben het verdeeld in 4 lijnen: Blue, Green, Orange en Red.

Suns tuinmeubelen collectie

Je hebt dus de blauwe, rode, groene en oranje tuinserie van suns. Elke serie heeft zijn eigen design element, maar ook prijs. In alle series, vind je eigenlijk alles, zoals: tuinstoelen, tuintafels, loungesets, ligbedden etc. Hieronder zal ik kort aangeven, waar het om gaat per serie en wat dus de verschillen zijn.

Suns Blue tuinmeubelen hebben de beste prijs kwaliteit verhouding. Tevens is dit de grootste collectie van Suns. In deze serie vind je redelijk veel wicker tuinmeubelen, maar ook veel aluminium. Alles is van een goede kwaliteit met water repellent kussens. Voordeel is dat je een leuke aanbieding kan kopen in de Suns Blue lijn, aangezien ze zeer concurrerend geprijsd zijn, zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit.

Suns Red tuinmeubelen brengen indoor design naar je tuin op je terras. Door het gebruik van SensoTex, is Suns erin geslaagd om prachtige moderne tuinmeubelen te maken, welke je eigenlijk zo in je woonkamer zou willen zetten. SensoTex is een outdoor textiel, dit materiaal is niet vochtabsorberend en kan dus ook in weer en wind buiten blijven staan. Houd je van modern en design, kies dan voor Suns Red.

Suns Orange en Green zijn voornamelijk teakhouten tuinmeubelen. Houd er rekening mee dat teak een natuurlijk materiaal is en dat je hier jaarlijks onderhoud aan hebt. Wij verkopen ook teak protector en teak shield, waardoor je teakhouten tuinmeubelen beter beschermd zijn tegen weersinvloeden van buitenaf. Teakhout werkt na aankoop, waardoor scheuren kunnen ontstaan. Dit is een natuurlijk proces en daar krijg je ook geen garantie op.


Suns tuinstoelen

De meeste Suns tuinstoelen vind je terug in de Blue lijn. Daar vind je 11 aluminium tuinstoelen, welke ook nog in meerdere kleuren te verkrijgen zijn. Daarnaast zijn er 9 recliner tuinstoelen in diverse kleuren verkrijgbaar + meer dat 6 soorten wicker tuinstoelen. Het moet gek lopen als je tuinstoelen zoekt, je in de blue lijn niet slaagt. Zoek je een moderne tuinstoel, dan moet je even kijken in de Red line. Daar vind je meer dan 21 tuinstoelen, welke voorzien zijn van SensoTex. Dit Outdoor textiel, geven je tuinstoelen een indoor design, met outdoor kwaliteiten.


Suns tuintafels

De Suns tuintafels, zijn leuk en trendy. In de Blue line vind je de meeste aluminium tuintafels. Voordeel van aluminium is, dat je er geen enkel onderhoud aan hebt en ze geschikt zijn voor alle weersomstandigheden. Het aluminium frame wordt afgewisseld met verschillende tafelbladen, waardoor je altijd een mooie combinatie kan vinden. In de Red en Orange line, vind je teakhouten tuintafels in verschillende soorten en maten.

Suns loungesets

Wil je een Suns loungeset kopen, dan heb je de meeste keuze in de Blue line. Hier vindt je wickers loungesets en aluminium loungesets. Wil je een moderne strakke loungeset, kies dan voor de aluminium variant of een outdoor textiel loungeset uit de Red line. Een wicker loungeset oogt meer een landelijk en heeft een gezellige sfeervolle uitstraling, wat het natuurlijk extra leuk maakt in je tuin. Voor teakhouten loungesets ben je bij de Green line aan het juiste adres.

Parasols & ligbedden

Suns ligbedden en Suns parasols vind je allebei in de Suns Blue Line. Zoals je leest is de Blue line de meest complete Suns tuinmeubelen collectie. Alles vind je hier terug: Zweefparasols, ligbedden, tuinstoelen, tuintafels, loungesets en meer tuinmeubelen.

Officiële Suns tuinmeubelen winkel

Wij zijn de Suns tuinmeubelen winkel van Nederland. Wij zijn dan ook het verkooppunt van Suns Benelux, waar je de volledige collectie Suns tuinmeubelen kan kopen. De voordelen die je krijgt merk je direct. Bij ons krijg je de officiële 5 jaar garantie + de Suns service garantie. Mocht er iets mis zijn met je tuinmeubelen, wordt dit in onze werkplaats gratis hersteld/ vernieuwd of eventueel compleet vervangen. Deze service krijgt u wel alleen als u bij ons koopt, de officiële Suns tuinmeubelen winkel van Nederland en België.