Vivere

empty category icon

Geen producten gevonden voor deze selectie.

VIVERE Marktleider in hangmatten

Vivere is wellicht niet direct een merknaam die bij je opkomt, maar is wereldwijd al jarenlang de onbetwiste marktleider op het gebied van hangmatten, hammocks, zweefbedden en diverse andere tuinmeubelen om in te relaxen. Vivere is dan ook al jarenlang actief en weet de collectie jaar in , jaar uit weer te vernieuwen, te verbeteren en aan te passen aan de wensen van nu. Met oog voor kwaliteit en sfeer en een uitstekende service.

VIVERE Hangmatten collectie

De hangmatten collectie van Vivere biedt voor elk wat wils. Een compleet aanbod van hangmatten en hammocks in diverse segmenten en productcategorieën waaronder de hangmat voor een persoon, maar ook hangmatten voor 2 personen, de XL versies, Hangmatten met hoogwaardige outdoor stoffen als sunbrella en hammocks om in te zitten, de hangstoelen zeg maar. Uiteraard kun je kiezen voor diverse hangmat standaards in metaal, aluminium, wicker of hout en bepaal je binnen je eigen smaak en gevoel welke uitvoering je wilt. Naast deze brede collectie hangmatten bied Vivere ook een brede collectie andere tuinmeubelen zoals zweefbedden, ligstoelen en schommelstoelen. reden genoeg om eens meer te bekijken van dit mooie merk.


Alle soorten en maten bij VIVERE hangmatten

Bij het aanbod van Vivere zien we een enorme keuze aan doeken, kleuren en uitvoeringen. Deze vrolijke doeken van katoen of polyester worden speciaal ontworpen voor de hangmatten en ademen een tropische sfeer uit, deze brazilian hammocks zijn sterk genoeg om een of 2 personen te dragen en zijn er dan ook in verschillen de kwaliteiten en maatvoeringen. De een is wat breder en langer als de andere, en ook de uitvoering kan verschillen, zo hebben we touw geknoopte uitvoeringen die dus een open structuur hebben, hangmatten met een weerbestendig outdoor doek dat buiten kan blijven liggen, fijn en lichtgewicht parachutedoek, etc. Je vindt dus altijd de hangmat die bij jou past.