Bistroset

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
  1. Op voorraad
    Speciale prijs € 169,- Normale prijs € 203,-

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Bistroset online kopen

Ben je op zoek naar een mooie bistroset, bijvoorbeeld omdat je graag op je balkon wilt kunnen zitten, of je een klein terras tot je beschikking hebt in de tuin? Met een van de bistrosetjes kun je net als in het restaurant een hapje eten of een drankje doen, terwijl de tuinset daarnaast zorgt voor een prachtige uitstraling.

Bistrosetje als in het restaurant

Je kent ze waarschijnlijk wel vanuit de restaurants, de bistrosetjes waar je samen heel gemakkelijk aan plaats kunt nemen. De setjes nemen maar weinig ruimte in, terwijl ze er aan de andere kant voor zorgen dat je uitstekend kunt gaan zitten. Kies voor een van de bistrosets van aluminium, of een exemplaar van hout. Welk materiaal je ook kiest, in combinatie met een kussentje kun je er uitstekend op zitten. Wat dat betreft zijn de bistrosets op een heel praktische manier toe te passen, terwijl je er aan de andere kant een minimale hoeveelheid aan onderhoud aan zal hebben.


Hapje of drankje aan je nieuwe bistroset

Met een van de bistrosetjes kun je op ieder gewenst moment een hapje of een drankje doen. Zet de set op het balkon neer, of plaats deze achter bij je in de tuin. Je zorgt niet alleen voor een handig setje waar je tijdens de zomermaanden gebruik van kunt maken, de setjes zorgen bovendien voor een aantrekkelijke uitstraling. Je hebt optimaal plezier van de bistroset die we je aanleveren, zelfs wanneer het weer het even niet toelaat om er gebruik van te maken.