Aluminium tuinstoelen

25 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

25 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
Aluminium tuinstoelen

Op zoek naar aluminium tuinstoelen

Aluminium tuinstoelen combineren een licht gewicht met een moderne uitstraling en een uitstekend zitcomfort. Deze drie elementen zorgen er samen voor dat je op een heel prettige manier gebruik kunt maken van de tuinstoelen. Plaats ze op een sfeervolle manier bij elkaar op het terras, of kies ervoor met een goed boek te genieten van de rust en de zon. Aluminium tuinstoelen zijn over het algemeen onderhoudsarm en het materiaal wordt vaak voorzien van een poedercoating in de kleur die gewenst is, vaan antraciet of zilver, maar mogelijk ook frisse kleuren als roze, wit of anders.. In de collectie aluminium tuinstoelen vinden we de betere merken als Hartman, Kettler en Bukatchi, maar ook ons eigen merk Tuinmeubelen.nl

Brushed aluminium tuinstoelen

Aluminium tuinstoelen die geen coating hebben, maar geannodiseerd zijn worden aangeduid als ‘brushed aluminium tuinstoelen’, aangezien het aluminium  behandeld wordt door het electrolitisch te annodiseren, een oppervlakte behandeling die er voor zorgt dat het materiaal niet zal verweren en er mooi uit blijft zien. Hierdoor ontstaat de bekende glimmende RVS look, die veel mensen aan weet te spreken. Goedkoper en lichter als het originele RVS maar zeker niet te onderscheiden in uitstraling en hiermee zeker een goede vervanger.


Aluminium tuinstoelen bestellen

Je kunt de aluminium tuinstoelen online bestellen, waardoor je er de deur niet voor uit hoeft. Je kunt de stoelen bij ons op komen halen in onze showrooms, maar we leveren ze daarnaast ook graag bij je af. Afhankelijk van de prijs van de stoelen kunnen we ze bovendien gratis bij je bezorgen, waardoor je je geen zorgen hoeft te maken over de verzendkosten. Uiteraard zorgen we er tijdens de online betaling voor dat je gebruik kunt maken van een beveiligde SSL-verbinding, waardoor je de aluminium tuinstoelen veilig betrouwbaar in huis kunt halen.