Draaistoel

2 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

2 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
Draaistoel

Draaistoel voor buiten kopen

Tuinstoelen zijn tegenwoordig te koop in alle soorten en maten. Zo kent iedereen de verstelbare stoel en de stapelstoelen, maar natuurlijkook tuinstoelen om lekker in te luieren en te loungen zoals relaxstoelen, ligstoelen, schommelstoelen en loungestoelen. Vanuit de verenigde staten is de draaistoel overgewaaid, daar wordt deze een swivelchair genoemd. De draaistoel is een tuinstoel op 1 centrale poot die 360 graden kan ronddraaien. Vaak is de draaistoel extra ruim uitgevoerd en is het een echte bijzondere eyecather in je tuin of op je terras. Alle draaistoelen zijn goed weerbestendig en kunnen buiten blijven staan in regen en wind, al is het verstandig om de tuinstoelen af te dekken met een beschermhoes of binnen te zetten wanneer deze niet worden gebruikt, zeker in de winter.

Schommelen in je draaistoel

De draaistoelen kunnen 360 graden draaien en zo kun je uiteraard gemakkelijk meedraaien met de zon zonder de stoel te hoeven verzetten. maar er zijn naast de gewone draaistoel ook modellen die naast het draaien ook kunnen schommelen. Deze draai-schommel stoelen worden ook wel Swivel rockers genoemd en hebben een verende plaat waardoor de stoel niet alleen rond kan draaien, maar ook op en neer kan wiegen. Echt een heerlijke relaxte manier van zitten en  luieren in je tuin, het is net alsof je binnen in je lekkere stoel zit, zo comfortabel..

Draaistoelen voor op je terras

Je kunt de draaistoelen combineren met een tafel en zelf kiezen voor een bepaald model dat je aan weet te spreken. ook is het mogelijk om de draaistoelen los ergens neer te zetten, bijvoorbeeld op je balkon of in een hoekje in je tuin waar je graag zit om te lezen. Draaistoelen zijn een opvallende verschijning op een terras en nodigen uit om in te zitten. Daarnaast zijn de draaistoelen altijd bijzonder decoratief en zorgt het voor een sfeervolle aankleding op je terras.