Inklapbare tafel

2 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

2 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Op zoek naar een inklapbare tafel

Met een inklapbare tafel heb je maar weinig ruimte nodig, om aan de andere kant toch een grote tafel op te kunnen bergen. Dat is natuurlijk vooral interessant wanneer je een relatief kleine berging of schuur hebt, maar je in de zomer toch met z’n allen buiten wilt kunnen eten.

Ruimtebesparende vouwtafel

De ruimtebesparende vouwtafel zorgt ervoor dat je tijdens het eten alle ruimte hebt, terwijl je de tafel op een heel compacte manier op kunt bergen op het moment dat je er geen gebruik van maakt. De inklapbare tafel is dan ook uitstekend geschikt om een groot deel van het jaar op te bergen en deze erbij te halen zodra er een feestje is of je wellicht jarig bent. Je haalt de inklapbare tafel dan eenvoudig uit je schuur of berging, om ervoor te zorgen dat iedereen een plaatsje aan tafel krijgt.


Inklapbare tafel bestellen

Je kunt de inklapbare tafel of vouwtafel uiteraard gewoon online bestellen, maar we nodigen je daarnaast graag uit voor een bezoek aan onze showroom. Daar laten we je de praktische elementen van de tafel graag zien, of zorgen we voor een vergelijking tussen de verschillende beschikbare modellen. Kom gewoon eens langs of maak online je keuze, om vervolgens de betaling uit te voeren met Paypal, je creditcard of het zeer populaire iDeal. Wij bezorgen de inklapbare tafel gewoon bij je thuis, waardoor je hier de deur niet voor uit hoeft en je er zo snel mogelijk gebruik van kunt maken.