Polywood tuintafel

4 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

4 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
Polywood tuintafel

Polywood tuintafel kopen

Ben je op zoek naar een polywood tuintafel of ben je benieuwd naar de voordelen van dit materiaal? Het lijkt op teakhout, maar het is een vorm van PVC. Dit zorgt ervoor dat het materiaal goed bestand is tegen de verschillende invloeden van het weer. Bovendien heb je er maar nauwelijks onderhoud aan en omkijken naar.

Slijtvrije polywood tuintafel

De polywood tuintafel vertoont over het algemeen maar nauwelijks slijtage, zelfs nadat je er een lange tijd gebruik van hebt gemaakt. Het materiaal is bestand tegen Uv-straling en zal dus niet snel verkleuren, maar bevat daarnaast ook geen splinters die vrij kunnen komen. Verder is de polywood tuintafel op een gemakkelijke manier af te nemen en daarmee schoon te houden. Je hebt er weinig onderhoud aan, terwijl je er aan de andere kant toch een groot aantal jaren gebruik van kunt maken.


Stijlvolle polywood tuintafel

Daarnaast kun je uiteraard kiezen uit een groot aantal verschillende modellen en designs, waardoor de polywood tuintafel op een uitstekende manier aansluit bij het interieur van je tuin. Zorg voor een strak ontwerp, of kies aan de andere kant voor een meer klassiek exemplaar. Ondanks dat het gaat om een heel modern materiaal heb je wel degelijk de mogelijkheid om een stijlvol exemplaar uit te zoeken, waar je ook plezier van hebt wanneer je er even geen gebruik van maakt. Wat dat betreft kun je meerdere kanten op met de polywood tuintafel, iets waar we je bovendien graag over adviseren bij ons in de showroom