Filteren

Grijze Spraystone tuintafel

Gekozen filters:
  1. Kleur

2 resultaten in Grijze Spraystone tuintafel

2 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

2 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
Grijze Spraystone tuintafel

Spraystone tuintafel kopen

Een spraystone (glazen) tuintafel zorgt voor een stijlvolle uitstraling, terwijl je daarnaast kiest voor een degelijk geheel. Je maakt over het algemeen meer gebruik van de tuintafel dan je denkt, waardoor het van belang is om zoek te gaan naar een materiaal dat zo slijtvast mogelijk is. Met een spraystone tuintafel ben je wat dat betreft aan het goede adres.

Glazen tuintafel

Indien je kiest voor een glazen tuintafel haal je eigenlijk een spraystone tuintafel in huis, al is dat een minder gebruikelijke naam voor het materiaal. Dat neemt niet weg dat je kiest voor een glazen blad, waardoor je ook kunt spreken van een glazen tuintafel. Je kiest voor het beste van twee werelden, aangezien het materiaal zowel sterk als mooi afgewerkt is. Kies voor een set met bijpassende tuinstoelen, zodat je zoveel mogelijk plezier zal hebben van je nieuwe tuintafel.

Glazen tuintafel met blad

De glazen tuintafel is niet helemaal van glas, waardoor je kiest voor een heel stabiel ontwerp dat niet snel slijtage zal vertonen. Bovendien kies je voor een glazen blad dat is bewerkt als een spraystone, waardoor er een natuurlijke uitstraling ontstaat, die over het algemeen goed past bij het interieur van een tuin. Uiteraard is de tafel wel ontzettend sterk, aangezien het glas op een degelijke manier in elkaar zit en je profiteert van pure kracht. Wat dat betreft is de glazen tuintafel een uitstekende keuze wanneer je op zoek bent naar een robuuste tafel, waar je een groot aantal jaren veel plezier van zal hebben.