Buitenlamp staand

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Breng je lekker veel tijd in je tuin of op je terras door? Dan mag goede tuinverlichting niet ontbreken. Met onze staande buitenlampen maak je echt een statement in je tuin. Het geeft heerlijke sfeer, maar ook praktisch licht om nog langer te kunnen genieten op het gazon. 

Staande gazon verlichting heeft als voordeel dat je de lamp op veel plekken neer kunt zetten. Kijk goed naar je wensen en bedenk een optimaal lichtplan voor je tuin. Staande buitenlampen zijn bij Tuinmeubelen.nl te verkrijgen is veel varianten, van klein tot groot. Zoek je echt veel licht? Kies dan voor een grote lamp die lekker opvalt. Zoek je meer subtiele sfeerverlichting in je tuin? Kies dan voor een wat kleinere lamp en plaats hem op een beschutte plek.

Advies voor je staande buitenlamp

We bieden een ongeëvenaarde collectie staande buitenlampen en verrassen je met de mooiste stijlen. Je kunt staande tuinlampen kopen voor heel veel doeleinden. Als lichtbron rond je terras, als veiligheidsverlichting langs je oprit, kleurrijk langs de vijver, of gewoon als sfeerverlichting rond je loungeset. De staande buitenlampen zijn te verkrijgen in veel kleuren. Uiteraard vind je naast de standaard kleuren zwart en witte tuinlampen, ook een gevarieerd aanbod met hippe kleuren, zodat je bij ons zeker zult slagen. De meeste staande buitenlampen zijn dimbaar, zodat je ze kunt afstellen zoals je wilt. Voor elke gebruik vind je een staande buitenlamp die past bij jouw tuin. De mogelijkheden van goedkope staande buitenlampen

Licht is niet alleen onmisbaar als je lekker op je terras wilt zitten. Met licht is veel meer mogelijk! Ons advies is om een goed lichtplan te maken, zodat de staande buitenlampen het best tot zijn recht zullen komen. Welke stijl past bij jou? Een staande Hexagon buitenlamp, of een moderne Orion buitenlamp met een prachtige design uitstraling. De staande tuinlampen zijn gemaakt van hoogwaardige en duurzame materialen en geschikt voor diverse krachtbronnen. Kijk altijd even goed of hij past bij de stroomaansluiting in je tuin. Je vindt bij ons bekende merken, zoals Franssen en Luxform. Deze merken bieden hoogwaardige kwaliteit buitenverlichting. De producten van deze merken zijn optimaal doorontwikkeld, zodat ze je veel plezier zullen bieden bij een gezellig avondje terras. Je vindt in ons assortiment de mooiste staande buitenlampen voor echt de allerscherpste prijs.

Heb je net wat meer advies nodig, of ben je bezig met een lichtplan en weet je niet goed wat je moet kiezen? Neem dan gerust contact op met onze specialisten, of bezoek onze showroom in Naarden voor nog meer tuininspiratie.