Parasolverlichting

empty category icon

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Op zoek naar parasolverlichting?

Zoek je mooie en functionele parasolverlichting? Dan ben je in de online webshop van Tuinmeubelen.nl aan het juiste adres. Een ideaal terras heeft naast een heerlijke tuinset ook een parasol om onder te vertoeven tijdens een zonnige dag of om onder te schuilen als het even regent. ’s Avonds nog gezellig onder de parasol lezen of natafelen met vrienden of familie? Dan is een parasollamp een uitkomst om het verblijf in de tuin te verlengen en te perfectioneren. Met parasolverlichting kun je zien wat je leest, eet of drinkt.

Parasolverlichting snoerloos en zuinig

Voor eigenaren van een parasol is de parasollamp een ideale buitenlamp. Parasolverlichting is snoerloos, sfeervol en oplaadbaar en kan eenvoudig aan de parasol bevestigd worden. De parasolverlichting is een buitenlamp die werkt op zonne-energie. Deze technieken zijn naadloos geïntegreerd in de led lampen die de vorm van een ufo hebben. Zonne-energie betekent dat je geen stroomkosten betaalt en snoerloos dat niemand over losliggende snoeren kan vallen. Parasolverlichting is leverbaar met een dimmer en een afstandsbediening. Tuinmeubelen.nl biedt diverse stijlvolle parasolverlichtingen aan in de online webshop.


Parasolverlichting van Tuinmeubelen.nl

Als je een nieuwe parasol nodig hebt omdat de oude bijvoorbeeld is versleten, bestel dan bij Tuinmeubelen.nl direct ook de parasolverlichting erbij. Deze mooie accessoire voor uw tuin is een aanwinst. Natuurlijk kunt u ook los een verlichting voor uw parasol bestellen als u nog een prima parasol hebt staan. Let er wel op of de lampen voor jouw parasol geschikt zijn en vraag ons verkoopteam om advies.