Vogelhuisjes

empty category icon

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Vogelhuisjes bij Tuinmeubelen.nl

In de zomerperiode staan de tuinmeubelen in de tuin en genieten we van alle groen en bloeiende planten in de tuin. De vogels bouwen hun nest en fluiten hun lied, de zon schijnt en we genieten van de warmte. Maar zodra de tuinstoelen worden opgeborgen ontstaat een kale plek in de tuin, zeker als het groen verdwijnt en het enige leven in de tuin bestaat uit de wintergasten die overwinteren in jouw tuin. Om ook in de winter het plezier in je tuin te beleven bieden we ee mooie collectie vogelhuisjes aan, zeg maar, de tuinmeubelen voor de dieren in de koude periode. Niet zomaar de standaard hokjes, maar fraaie vogelvoederhuizen die zeer decoratief staan in je tuin.

Vogelhuisje of vogelvilla

We praten met deze vogelhuisjes eigenlijk niet echt meer over huisjes, maar eerder over vogelvilla's, want de royale vogelhuizen die we aanbieden op tuinmeubelen.nl zijn van een ander niveau. Met stevige staanders van verschillende houtsoorten, geimpregneert of niet, met houtsnijwerk of juist een rieten dak, het kan allemaal.. De vele verschillende stijlen en uitvoeringen verrassen en zijn voor de winterperiode een echt feel good artikel. Hoe leuk is het niet om te zien dat de vogels in je tuin actief zijn en je weer laten terugdenken naar het gekwetter van de zomer..


Vogelvoederhuisje online bestellen

Bij tuinmeubelen.nl bestel je online luxe vogelhuisjes, vogelvoederhuisjes met een speciale voederlade, moderne vogelhuisjes  in whitewash of juist de klassieke vogelhuizen met berkenstam. Maak je keuze online en bestel veilig en vertrouwd bij tuinmeubelen.nl