Wintercollectie

Geen producten gevonden voor deze selectie.

tuinmeubelen.nl Wintercollectie

Bij tuinmeubelen denk je niet direct aan de winter, toch hebben we in de maanden van oktober tot maart ook een behoorlijke collectie met artikelen die juist in deze periode veel worden gevraagd. Hier vind je een overzicht van alle artikelen die we speciaal voor deze periode verkopen. In deze collectie voor de herfst en de winter vind je bijvoorbeeld: Beschermhoezen, opbergboxen, onderhoudsmiddelen en terrasverwarming maar ook verlichting en tuinmeubelen die een bijzondere verbinding hebben met de winter zoals strandkorven.en we hebben nog meer..

Bijzondere exclusieve Wintercollectie 

Speciaal voor deze periode hebben we een assortiment vogelhuisjes opgenomen, niet de standaard, maar de exclusievere series, decoratief en sfeerverhogend in je tuin. Ook hebben we in de wintercollectie de strandkorven opgenomen, want deze staan tegenwoordig op de diverse pistes in de sneeuw in Oostenrijk en zwitserland. Even lekker uit de wind en overkapt genieten van de buitenlucht in deze trendy strandstoelen, weerbestendig, dus niet alleen voor de zomer...


Winterassortiment brengt sfeer

De winter staat vaak voor veel gezelligheid, zo is er sinterklaas, kerst, oud en nieuw, Kaarsjes op tafel, gezellig thuis voor de TV, de tuin is in de zomer natuurlijk ook een bron van plezier, zeker als je met vrienden heerlijk aan een tuinset een drankje kunt doen of een gezellige Barbecue. Toch kun je je tuin in de winter ook gezellig maken. Zorg dat je langer van je tuin of balkon geniet door te kiezen voor een terrasverwarming, of plaats een vogelvoederhuisje in je tuin en geniet opnieuw van de natuur in je tuin. Al is het blad van de bomen gevallen, de sfeer breng je natuurlijk ook zelf mee..